2013/05/30

Kaos!! og litt annet..

Kaos i form av byte av bostad hela denna vecka lång...
Har redan fått fraktat bort de mesta grejerna, tack vare snälla Linda som körde oss fram & tillbaka 2 ggr, OCH hennes snälla bror (går i deras släkt? ;) som lånade ut sin bil (som sängarna, som var vårat största bekymmer (!), precis på millimetern gick in i).

Det som återstår är städning, som ju alltid är lika kul. Vi har redan startat så på 4 pers är det inte överdrivet mycket kvar. Men ändå..

Imorron flyttar vi alltså officiellt från olaf ryes och bittersweet-uttrycket har passat ohyggligt bra in på hur jag kännt inför det. Men nu har det mer övergått till att ja bara vill få ALLT överstökat, likaså uppackning av grejer i nya lyan. (Samt en rejäl städning där med, eftersom det inte gjorts av hyresvärden!!)

Fick ett break i allt detta i tisdags. Ingen mindre än BEYONCEEEE var i oslo! Grym kväll, med uppvärmning på en gräsplätt i solen & "snack" i form av sushi, mousserande, jordgubbar. Och efter det två timmar konsert med drottningen av alla inom branschen.

Blir musik i helgen med för på lördag är det "Musikkens dag". Ca 20 scener utplacerade runt om i hela centrala oslo med olika artister hela dan. Ska bli bra väder också så förväntningarna inför en flott dag är på topp!

Kos er i helgaaa folkens!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar