2010/02/07

Pump it up.


Hey there. This is Sara calling. Calling for energy.
Så som jag hade tänk mig helgen - grymme - var den. Freda' som sagt, Karins dag, grymm. Och lörda', yesterday, GRYMME.
Startade vid 5-6-snåret på Ryes, på Olaf ryes plass, lite förpepp innan kvällens event. Tillsammans med några av arbetskamraterna. Trevligt ställe med ett trevligt erbjudande: tre öl för en hunka, icke så verst. Vidare till Wallmanns och träffa resten av jobbgänget + "några" till. En sak har jag att säga er som inte varit där, se till att gitta dit! God mat & underhållning till tusen. Dessutom passade alla butikscheferna på att köra varsitt uppträdande till en liten melodi. Vår butikschef rockade fettast med fett till Let me entertain you. Entertaining!

Kvällen avslutades med en smått aggresiv taxiresa. Jag ställde frågan om vår taxichaufför var en av de som strejkade igår. Det var han inte. Men han tyckte det var rätt. Det tyckte inte vi. Och sen gick det bara utför. Eivind och chaffisen rök ihop lite (icke fysiskt) och det hela slutade med att han tvärnitade och sa, "tack, 180 kronor".

Ikväll ska vi på traditionell söndagsbio (en gång i månaden cirka?), luftslottet som sprängdes hade vi tänkt oss. Nu kom Jessica. Hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar