2014/04/07

Fjärillar i magen!

Nu börjar avresan närma sig. Endast en... vecka kvar. En vecka tills vi, jag & min kära, flyr vår kos till Filippinerna i en månad. Det är grejjer det! SOM vi längtar! & har gjort sedan vi bokade, för cirka två månader sedan. Nedräkningen startade på 61 dagar. De ni, var en trög start, dagarna sniiiiglade sig fram. Men såhär på upploppet har tiden spurtat iväg. Glada är vi för det!

Vore det inte nog med själva resan kan man tycka? Jo, men i tillägg till denna så ska vi få äran att backpacka tillsammans med två goa kära vänner, Amanda & Jonas, de har redan lallat runt i Asien sen början av mars, de lyckligt lottade lopporna. Sist vi sågs var när de flyttade hem & jag flyttade ihop med Christian, alltså i februari. DET blir ett kärt återseende!

Nästa måndag tar vi alltså farväl av Oslo för ett tag. Vi går ut hårt med en restid på ungefär 44 timmar, om jag räknat rätt (förhoppningsvis är det fel & istället typ 5). Från att vi drar från vår trygga fina lya på Løkka, tills vi befinner oss på vårat första stopp i Filippinerna på ön Palawan. Därifrån ser vår resrutt ut som följer:

Puerto Princesca (Palawan) -> Port Barton (Palawan) -> El Nido (Palawan) -> Sabang (ett kanske, också på ön Palawan) -> Coron (Coron) -> Siargao (Siargao) -> Bangkok -> Hem

Har räknat i snitt 5 dagar på varje ställe, förutom första hållplats Puerto Princesca som vi bara stannar till vid en natt, för att återhämta oss (& för att Amanda & Jonas möter upp oss här). Detta med förbehåll för vissa förändringar såklart, det blir en mix av planering & spontanitet = vi tar det som det kommer helt enkelt! Och tanken är att jag ska vara flink med uppdateringar här så att den som önskar följa med på vår tur via datorn har möjlighet till det.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar