2014/05/05

Gäster med gester!

Nu är vi på Siargao! Här har vi varit i några dagar nu, men i avsaknad av internet och hela dagen igår också el, så har inte mycket hänt här. Motivationen/orken har dessutom lackat. Tur då att man får hjälp av grymma resebuddies, som alla ville bidra med ett stycke var. Tack & bock för de' hörrni! Here it comes:

Jag fick äran att skriva några rader:) efter en och en halv månad mötte jag och jonas upp sara och christian här i phillippines! Riktigt kul och kunna mötas såhär i ett paradis. Att få uppleva och skapa undetbara minnen. Dykning och surf har det blivit och det är en sån frihet känsla!!
Sista veckan tillsammans nu så nu njuter vi ordentligt!!!!!!!

Tja tja bloggen! Jw här! Jag, sara, Christian och amanda sitter just nu och käkar lunch efter några timmars surf! Filippinerna är fan konge ass!
Grymt väder, härliga dykställen och fantastiskt trevligt folk!
Peace!

Heeej! Hur fantastiskt härligt kan man ha det när man befinner sig nästan på andra sidan jorden med grymma vänner, otroligt väder med brutal värme, snorkling,  dykning, fiskat, provat surfa, moppe turer, segling med mera och sen att man får dela dessa minnen med vänner man älskar gör en glad i hjärtat!!
Tack för mig // Christian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar