2014/04/19

Update

*Ber om ursäkt för ett en dags gammalt inlägg, pga dåligt internet & begränsad elförbrukning på denna ö (har el mellan kl.13-15.30 & 18-24.00)

Hej alla glada!

Nu är vi på plats i Port Barton sedan två dagar. Underbart ställe, vi har haft sol på förmiddan men det har tyvärr regnat både iförrgår & igår till & från mitt på dagen. Inte än idag dock och nu är klockan halv 3 här, tumme upp :)

Vår sista bit på resan till detta fina land var minst sagt jobbigt. På manilas flygplats vandrade jag & Christian runt som fågelholkar klockan 5 på morronen lokal tid. Tom, stirrig blick, noll hjärnkapacitet & humör som stack uppåt och neråt om vartannat.
Men, vi lyckades iaf hitta fram till rätt check in, gate & flyg, och vips efter 1,5 sista timmar i luften var vi i mål.

Vi fick förbokad skjuts till hotellet, gratis, antagligrn eftersom det var några ynka kilometer dit, oavsett väldigt uppskattat. Blue Lagoon Resorts & Inn tog emot oss med öppna armar, leenden och välkomstdrink.

Laddade upp med två timmars väl värd sömn, innan vi plumsade ner i poolen och efter det tog en promenad in till stan. Puerto Princesca var/är ingen höjdare, som vi hade tur att få veta på förhand av Malin, därför endast en natt där. Vi stötte iaf på en väldigt trevlig engelsk medelårders man som hade ett dykcenter i Port Barton, Martin, & som kunde berätta lite olika användbara fakta om olika ting.
Senare på kvällen invigde vi resans första yatzy plus några därtill innan AMANDA OCH JONAS ANKOM TILL HOTELLET! Så kul!
Vi gick & åt middag och plöjde igenom "catching up", för ca 3 månader på två timmar. Sen gick vi hem och sov.

TBT :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar